Vikbolandets familjecentral

Välkommen in till oss vi finns i Östra Husby på Önnemoförskolas gård, ingång från Talmansvägen

torsdag 12 januari 2017

Vårens program 2017

 Onsdagen 1:te februari kl. 10.30 kommer tandhygienist Liselotte och berättar om barns tänder och kost.
Torsdagen den 9:de februari kl.10.00 kommer dietist Erica och visar och berättar om små barns mat smakportioner ,näring och matvanor.
Torsdagen den 2:re mars kl.10.00 informerar och visar Apoteket salvor till hjälp mot torr hud och barnprodukter från dem.
Onsdagen den 22:re mars 10.00 får vi information om barns säkerhet i bil. Vad vi ska tänka på med olika barnstolar m.m.
Torsdagen den 23:je och 30:de mars 18-21.15 är det Röda Korsta utbildning på familjecentralen. Hjärt/lungräddning och olycksfall BARN . Kursen innefattar båda kvällarna och är GRATIS . Du anmäler dig till Brita på tel. 0125-50480 eller mala vikbolandets.familjecentral@norrkoping.se
Måndagen den 3: je april kl.9.30 går vi till Janssons kärr för att se om salamanderödlorna är vakna. Tag med egen matsäck(det finns grill)
Onsdagen den 5:te april kommer Linnea Fougman och är här under hela fm. Hon ger oss tips om möjligheter till råd och stöd för familjer i Norrköpings kommun. 
Onsdagen den 26:te april kl. 10.00-11.00 kommer logoped Nadia Ardic och berättar om barns språkutveckling.
Torsdagen den 27:de april går vi till kärret och skogen (se ovan)
Måndagen den 8:de maj. Thomas fotograf tar porträtt foto ,syskon och individuella. Anmälan till Brita på öppna förskolan. Ingen annan verksamhet i lokalen. Det går bra att vara på gården och leka innan och efter.
Onsdagen den 10:de maj kl. 10.00 får vi tips och idéer om barnböcker och berättande för våra yngsta barn av biblioteket ,som kommer till oss.
Måndagen den 15:de maj. Utflykt återkommer med mål senare.
Onsdagen den 17:de maj kl.10.00 kommer Apoteket till oss och berättar om solskydd, lindring av insektsbett och annat som är bra att ha hemma inför sommaren.
Onsdagen den 24:de maj 10.00 kommer dietist Erica och visar och berättar om små barns mat, smakportioner, näring och matvanor.
Onsdagen den 21:te juni kl 9.00 firar vi sommaren på förskole gården med dans runt midsommarstången , lek och fika ( tag med egen fikakorg och filt) Alla är hjärtligt välkomna!!
Sista öppet dagen är torsdagen den 29:de juni
Vi öppnar igen onsdagen den 16:de augusti.
EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR ÖNSKAR vi er alla BRITA (öppna fsk.) MARIA OCH GUNILLA(BVC.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar